Sub15082020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Zvijezda 09 krenula po Premijer ligu

Udaren sudija nakon meča Tabanci - Šekovići

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Naš fudbal očigledno neće moći bez afera i skandala.

Takmičenje u većini liga tek je počelo, a već dolazi do usijanja. Danas se oglasio FK Šekovići i svojim saopšte njem najavio mogućnost istupanja iz takmičenja. Naveli su da ih je ''unakazio'' glavni sudija Radenko Jović u utakmici Tabanci – Šekovići. Susret je završen pobedom domaćina od 2:1.

Na naš adresu je stigao i video sa te utakmice. Po završetku susreta vidi se da neko udara glavnog sudiju, te da obračun traje narednih 60- tak sekundi. Šta se tačno dešavalo na samom terenu , za vreme meča i posle njega utvrđivaće takmičarski organi FSRS, ali je evidentno da je sudija napadnut.

Šta god da je uradio, pa čak i kako kažu u Ćekovićima ''uništio'' ih niko nema pravo da ga tuče i udara. Postoji način kako ''isterati'' pravdu, a pesnicama nikako.

Bilo bi krajnje vreme da FSRS rigorozno kažnjava sve vinovnike ovakvih dešavanja. Sudije, ako su namerno grešile i ''navlačile'' za jednu ekipu, a ove što ih napadaju po završetku susreta, treba doživotno proterati iz fudbala. Samo kod nas FSRS nema vremena da se bavi tim poslom, oni su se okrenuli ''čuvanju'' fotelja.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda