Ned23022020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Zvijezda 09 se izdvojila na vrhu

PROREKLI: BSK SLAVIO U GORNJOJ SLATINI

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Na kraju takmičarske sezone u Područnoj ligi PFS Doboj, sveopšta lakrdija. Iako smo najavili, ono što su svi znali, da će utakmica posljednjeg 26. kola Područne lige PFS Doboj,u Gornjoj Slatini, između Budućnosti i BSK-a iz Bušletića biti završena pobjedom gostiju, to se i obistinilo.

Bolje reći, scenaristi su svoje djelo i realizovali. Rezultat 3:4. Time je ekipa iz Bušletića i zvanično opstala u ovom rangu takmičenja.

Na utakmici je bio i specijalni posmatrač ispred PFS Doboj, a nadamo se da je napisao da se radilo o lažiranoj utakmici, jer se već sve znalo unaprijed. Da je to bila maltene prijateljska utakmica, govori i činjenica da nije bilo niti jednog kartona, a nakon utakmice, gosti su domaćina častili i sa pečenim prasetom, pošto su “bili ubijeđeni u svoju pobjedu”, da bi na kraju sa domaćinima u sali Doma kulture u Gornjoj Slatini, zajednički sve proslavili, o čemu govori i ova fotografija.

Ostaje da se vidi šta će uraditi Izvršni odbor PFS Doboj, odnosno da li će raditi svoj posao ili pustiti da neregularnosti budu normalna pojava.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda