Sub20042019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije Zvijezda, Olimpik i Sloga danas nastavljaju trku za Premijer ligu

"Delegat Mešanović nam je govorio da ćemo ispasti u niži rang"

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Saopštenje Ingrama iz Dubokog Potoka

NK Ingram Duboki Potok je izdao saopštenje nakon što je putem sredstava informisanja delegat Mirza Mešanović dao izjavu kako je napadnut u duelu Ingrama i Mladsot iz Tinje.

U Dubokom Potoku izdali saopštenje nakon prethodnog izvještaja delegata Mirze Mešanovića sa utakmice Ingram - Mladost Tinja

U saopštenju Ingram odbacuje navode Mešanovića, koji je, podsjećamo dao sljedeću izjavu.

"Nogometni klub Ingram Duboki Potok kategorično odbacuje optužbe i laži koje je u svom izvještaju iznio delegat Mirza Mešanović. Pomenuti "gospodin" koji je trebao obnašati ulogu delegata na utakmici 13. kola Prve lige TK između N.K."Ingram" i N.K." Mladost" Tinja, došao je na stadion sat vremena prije početka utakmice. U tom trenutku ostale službene osobe nisu bile stigle na stadion. Prilikom dolaska neometano je ušao u službene prostorije. U vrijeme dolaska delegata ispred službenih prostorija se nalazio određeni broj domaćih igrača i članova uprave. Niko od navedenih se nije obratio delegatu", saopštio je Ingram:

"Nakon što se smjestio u služene prostorije i kroz opušten razgovor je počeo da provocira predsjednika i službenog predstavnika N.K."Ingram" gospodina Alić Šabana, poručujući da ce on "istjerati" N.K.Ingram u niži rang takmičenja i kako će njemu ( Alić Šabanu) otkazati oba bubrega zbog toga. Zbog toga se otvorila kraća rasprava u kojoj je naš predsjednik upitao delegata: "Zašto je došao sa namjerom da provocira i izazove incident, pomenuti gospodin je iz njemu poznatih razloga odlučio da napusti službene prostorije i stadion. Iznenađeni novonastalom situacijom kontaktirali smo predstavnike NSTK i upoznali ih sa neočekivanim potezom delegata. Poslije kratkih konsultacija sa predstavnicima NSTK, glavni sudija koji je nedugo zatim došao na stadion, dobio je upute da sačini zapisnik o utakmici i da se utakmica igra prema rasporedu bez delegata. Utakmica je završena rezultatom 4:3 u korist domaćina N.K.Ingram", tvrde u Dubokom Potoku.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi