Uto24042018

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije Grad Zmaja od Bosne sve bliže Premijer ligi

Federalni prvoligaš uradio potez vrijedan svake pohvale

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Uprava NK Metalleghe BSI odlučila je da u dane božićnih i novogodišnjih praznika prigodnim iznosom dodatno nagradi sve nogometaše i uposlenike Kluba!

2017. godina polako se bliži kraju pa je to vrijeme u kojem se i zbrajaju dostignuća, kako sportska tako i u svim ostalim segmentima Kluba.

Kraljevi će proteklu godinu pamtiti po jednom ogromnom uspjehu i iskustvu, igranju u Premijer ligi BiH gdje su ostvarili mnoge sportske podvige : savladan je Čelik na Bilinom polju, Sarajevo na Koševu, Zrinjski Pod Bijelim brijegom, Široki na Pecari...

Mnogi poznavatelji sportskih prilika u BiH nogometu odali su priznanje Kraljevima, ne samo na igrama nego i na sveukupnom organizacionom ustroju. A jedan od njih je stabilna financijska situacija koja je omogućila da Metalleghe BSI poštuje dogovorene uvjete i rokove sa nogometašima koji imaju redovne financijske naknade. Stoga je Uprava Kluba odlučila da u dane božićnih i novogodišnjih praznika prigodnim iznosom dodatno nagradi sve nogometaše i uposlenike Kluba! A to je veoma rijedak ili možda čak i jedini takav primjer u BiH nogometu.

Svaki nogometaš, trener, uposlenik Kluba za svoj rad treba da bude i adekvatno nagrađen, jedan je od osnovnih postulata na kojima se temelji sportska filozofija NK Metalleghe BSI a koja će i u narednim godinama biti osnov sportskog i organizacionog rasta, naglašavaju iz Metalleghe BSI.

U odličnom ozračju tako Kraljevi prelaze u 2018. godinu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi