Ned23092018

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije Visoki novčani penali za nekoliko klubova, jednom oduzeti i bodovi

Lakrdija u bh. fudbalu: Igrači Gradine krenuli napustiti utakmicu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U okviru desetog kola Druge lige FBiH, derbi susret igrali su Budućnost i Gradina, a utakmica i fudbal pali su u drugi plan suđenjem glavnog sudije Mujanović Mirnesa iz Kalesije.

Nevjerovatne odluke tokom cijelog susreta nasmijavale su publiku na stadionu u Banovićima, a sve je vrhunac doseglo pet minuta prije kraja susreta. Dosuđen je indirekt za domaće jer je navodno gostujući golman nepravilno ispucao loptu, a crveni karton zaradio je Likić u redovima Gradine radi prigovora.

Budućnost tu priliku sa pet metara nije iskoristila, pa je Mujanović dosudio penal za domaće, a igrači Gradine su krenuli napustiti utakmicu. Međutim, na nagovor uprave Gradine, Srebreničani se vraćaju u teren, primaju gol sa bijele tačke, a sudac svira kraj.

Konačan rezultat 1-0 za domaće i izgleda jedna od najvećih lakrdija ikad viđenih na ovim terenima, pogotovo u klubu kao što je Budućnost.

Navijači Gradine ispratili su svoje ljubimce aplauzima i skandiranjima “šampioni”, dok su domaći aplaudirali sudijama i očigledno podržali sve ovo što se događa.

Postavlja se pitanje da li će iko za ovo odgovarati i reagovati? Za koga se igra ova liga i šta to imaju reći iz Saveza?

Igrači iz Srebrenika uplakani su napustili utakmicu, a domaći su izgleda bili prezadovoljni trijumfom.

Podsjetimo, Mujanović je prije par kola sudio i u Seoni gdje je takođe napravio lakrdiju, ali očigledno da dotični može da radi šta poželi.

Video sadržaj

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi