Ned22042018

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije LUDNICA U PRVOJ LIGI FBIH

Golman Sloge nokautirao glavnog sudiju jer je ponovio kazneni udarac

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Susret između Gradine i Sloge iz Tojšića u okviru Druge lige FBiH grupa Sjever je prekinut nakon što je gostujući čuvar mreže Edin Hadžić nokautirao sudiju Suada Nurića, koji nije mogao nastaviti susret.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0 i to nakon što Adnan Likić nije iskoristio jedanaesterac za Gradinu, tačnije njegov udarac je odbranio golman Hadžić, ali je sudija Nurić odlučio ponoviti kazneni udarac.

''Organizacija utakmice dobra. Utakmica organizirana prema Pravilima i Propozicijama takmičeenja. Održan organizacijski sastanak sa svim potrebnim licima. U 54. minuti nakon što je glavni sudac ponovio izvođenje kaznenog udarca za domaćina, golman gostiju dotrčao je do suca i otvorenim šakama udario suca u predjelu prsa. Sudac je pao.Nakon što je ustao došao je do delegata, te izjavio da nije spreman nastaviti utakmicu. Više u izvješću delegata'', napisao je delegat Anto Kobaš u svom izvještaju.

Meč nije nastavljen. Sudija Nurić je delegatu saopštio da meč ne može nastaviti i na kraju je susret prekinut pri rezultatu 0:0. Ovo je samo jedan u nizu događaja u bh. fudbalu koji prikazuje zaista crnu sliku sporta u našoj zemlji, ali, nas više ništa ne može iznenaditi kada su u pitanju negativne slike s naših stadiona.

Video sadržaj

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi