Uto26102021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije Feđa Dudić završio igračku karijeru

MLADE NADE ZVIJEZDE IZ GRADAČCA

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

NK Zvijezda je već odavno zauzela ispravan kurs da punu pažnju pokloni mlađim kategorijama i da sutra iz svog podmlatka što više fudbalera priključi prvoj ekipi.

To se već vidi i na ekipi koja je započela pripreme za novu sezonu.Koliko je to ozbiljno shvaćeno vidi se čak i na najmlađim kategorijama.

Na treningu smo vidjeli pravu profesionalnost i stručan rad iskusnog Tarika Halilovića sa četvoricom izuzetno talentovanih mladih golmana, pionira i pretpionira koji su besprijekorno izvršavali sve zadatke koje je postavljao njihov trener.

Trener Halilović ima sve pohvale za njih četvoricu i ističe da će od njih neko sigurno sutra biti čuvar mreže Zvijezdinog gola ali da samo moraju redovno trenirati i biti uporni.

Kada se uzme u obzir da su u zadnju godinu –dvije već dva čuvara mreže na gol Zvijezde došla iz njenog juniorskog sastava, od kojih je jedan postao i mladi reprezentativac BiH, za vjerovati je da će i sutra neko od ove četvorice biti siguran čuvar mreže ovog kluba.

Zato nije naodmet da ih spomenemo, to su:  Adis Hećimović, Enes Šućurović, Muamer  Ćeskinović i Arda Ujka, danas pioniri a sutra neki od njih i veliki golmani.

Piše Suad Krajnović

Foto Ammar Krajnović

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda