Sub06032021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije WM 2022 Grci odnijeli bod iz Zenice

Potpisan sponzorski ugovor: Prva liga FBiH od danas ima novo ime

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

m:tel i NSFBiH dogovorili saradnju na tri godine

Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine danas je potpisao sponzorski ugovor s kompanijom m:tel za naredne tri sezone.

Nakon što je m:tel postao sponzor Premijer lige BiH odlučili su da dogovore saradnju i sa NSFBiH, odnosno Prvom ligom FBiH.

Tako će drugi rang bh. fudbala u naredne tri godine nositi ime m:tel Prva liga FBiH. Također, m:tel je preuzeo prava za prenose mečeva koje će raditi Arena Sport.

"Zadovoljni smo činjenicom da će svi ljubitelji ovog sporta sada imati priliku da prate utakmice koje do sada nisu mogli, a što je od velikog značaja i za klubove i za igrače iz BiH kao i sve poštovaoce fudbala", poručili su iz m:tela nakon potpisa ugovora.

"Prva liga Federacije BiH dobija sponzora koji će omogućiti lakše poslovanje i rad klubovima. Zadovoljni smo i sretni što će Prva liga FBiH od danas nositi naziv m:tel Prva liga Federacije BiH. Nogometni savez Federacije BiH je potpisao ugovor sa kompanijom m:tel isključivo u interesu klubova Prve lige FBiH jer je cjelokupan iznos ugovoren sponzorskim ugovorom namijenjen za klubove Prve lige FBiH", rekao je predsjednik NSFBiH Irfan Durić.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda