Pon01032021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije Nedjelja 05.05.2019.god. 19 Srpanj dočekuje ekipu Kostrča koja je trenutno prvoplasirana ekipa naše lige.

Bh. niželigaš oduševio navijače: Kreću radovi i postavljanje krova na tribini

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mladost želi "osvježiti" stadion Jelas

Bh. niželigaši u posljednje vrijeme ulažu sve više novca u svoje stadione što svakako može da raduje i obeća neku bolju budućnost fudbala u našoj zemlji.

Ovaj put u centru pažnje našao se HNK Mladost Domaljevac koji je pred početak nove sezone odlučio da uljepša svoj stadion Jelas. Ovaj niželigaš odlučio je postaviti kroz na tribini kako bi navijačima omogućio da po svim vremenskim uslovima mogu pratiti utakmice Mladosti.

Iz Mladosti su danas objavili da je potpisan ugovor, te da će se radovim vršiti u tri faze. Prva faza je izrada i pstavljanje čelnične konstrukcije, druga faza je postavljanje krova, oluka i snjegobrana, dok je treća faza postavljanje oko 350 stolica.

Iz Mladosti su objavili da će ovi radovi koštati oko 40.000 KM, te da su finansijski pokrili prvu fazu radova, dok će novac za ostale dvije faze pokušati nabaviti preko natječaja, donacija i organizacijom raznih događaja.

Ova vijest je itekako oduševila navijače Mladosti koji godinama prate ovaj klub u nižim ligama naše zemlje. Iz kluba su objavili i fotografije kako bi stadion trebao izgledati, a završetak radova planiran je za 30. septembar.

Fotografija HNK Mladost Domaljevac.

Fotografija HNK Mladost Domaljevac.

Fotografija HNK Mladost Domaljevac.

 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda