Ned12072020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije KONAČNO PAO DOGOVOR: Sudije će u nastavku prvenstva suditi korektno i pošteno!

CIRKUS SE NASTAVLJA

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Novi cirkus i nesto nevidjeno stize nam iz 1. lige TK i borbe za promociju upravo u Drugu ligu FBiH Sjever.

Naime danas su i ekipa Tresnjevke, a i ekipa Orahovice nakon upisanih pobjeda organizovale proslave i proslavile ulazak u nasu ligu.

Naravno samo jedna ekipa moze u visi rang, a putnika u nas rang ce na kraju odrediti Apelaciona komisija NSBiH.

Na zelenom terenu ulazak je obezbjedila Tresnjevka koja je na kraju imala bod vise od Orahovice, s druge strane Orahovica je nakon poraza od Proletera 3:0 "uhvatila" domacina da sverca jednog igraca tj. igrac koji je imao suspenziju zbog zutih kartona je nastupio pod drugim imenom i drugom registracijom (izvjesni Preljevic nastupio na ime i registraciju Hodzica) i za zelenim stolom dobili su tu utakmicu 0:3. Ovoj sagi tu nije kraj naime CD sa utakmice ne postoji, pa je ekipa Proletera na nagovor kluba iz Maoce uputila novu zalbu i ocekuju da ce se utakmica registrovati 3:0 za Proleter iz razloga sto je Orahovica probila rok zalbe od 48h i prema propisima NSBiH Orahovica nakon 48h nije imala pravo da uputi zalbu.

Na kraju ovaj slucaj otisao je do krovne kuce nogometa u BiH i tako ce ulazak u Drugu ligu FBiH Sjever odluciti Apelaciona komisija Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda