Pet18102019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije Reorganizacija Druge lige 'na ledu', da li slijedi skraćenje broja klubova u Prvoj ligi FBiH ?

Drumski razbojnici vladaju amaterskim ligama

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U Turiji haos na utakmici. Igrači igrali, a jedan navijač pucao, pa se igrači razbježali. Utakmica prekinuta.

I na utakmici Druge kantonalne lige Istok između Rainaca i vodeće Slatine, na derbiju sezone slavili su domaći (1:0), a gosti imaju niz primjedbi na “izvjesnog Besima” zbog “trgovine utjecajem” na sudijsku dvojku. Osim tog Besima, poraženi gosti krive sudijsku “dvojku”, glavnog Edina Kadrića i pomoćnika Nusreta Hujdura, dok za “mahača” Dženana Suljića gosti iz Bašigovaca nemaju primjedbe. Tvrde da su se u većem dijelu utakmice junački nosili sa sudijskim čudnim odlukama, ali su pali nakon “ciljanog” isključenja najboljeg igrača Slatine.

“Nismo mogli protiv Sudije Kadrića i pomoćnika mu Hujdura, jer su bili dvanaesti, pa i trinaesti igrač Rainaca. Za nas nije svirao penal iako je prekršaj bio za zatvora. Onda nas dokrajče kada su isključili Vedada Memića, a u 88.minuti smo primili gol. Sve im je bilo nedovoljno pa su svirali penal za domaćina u 88.minuti utakmice. Koji je odlučio “pobjednika”. Ko zna do kada bi se igralo da nije pao gol. Ma, kakav pobjednik. Sramota šta se dešava u našem nogometu, pogotovo u nižim ligama”, ogorčeni su u Slatini.

(M.U./Sportske.ba)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi